Ghidul Cumparatorului

Posted by valentin 15.09.2014 0 Comment(s) Produse Noi,

De Ce Să Alegi Un Aspirator Central? GhidulCumparatorului

 

Un sistem de aspirare central poate fi și ultimul aspirator pe care îl  vei mai cumpăra vreodată. Ușor de folosit, fiabil și fără să necesite o întreținere speciale, acest aspirator central te va ajuta să îți creezi în locuință un mediu de viață mai curat, mai sănătos și mult mai plăcut. Un astfel de sistem de aspirat central este de până la cinci ori mai puternic decât un aspirator tradițional.

 

Beneficiarii au în general trei solicitări esențiale de la aspiratorul lor central:

 

• Putere de aspirare mare - mult mai bine decât în cazul unui aspirator obișnuit.

 

• Fiabilitate (rezistență îndelungată la folosire) - Nu este suficient să plătești mult mai mult pentru a obține beneficii comparativ cu aspiratoarele convenționale, ci un astfel de sistem trebuie să reziste peste 20 de ani.

 

• Ușurință în utilizare - Trebuie să fie ușor de golit și curățat și să nu necesite filtre de schimb costisitoare, pungi de gunoi speciale sau o întreținere minuțioasă.

 

Sursafoto

Problema

 

Praful și particulele afectează calitatea aerului dintr-o încăpere, chiar dacă este instalat un sistem de ventilație bun. Aspiratoarele portabile sunt zgomotoase și necesită o golire constantă. Un procent destul de ridicat din praful și murdăria colectate este retransmis înapoi în aerul din cameră prin sistemul de evacuare, ceea ce le poate provoca iritații celor ce suferă de probleme respiratorii.

 

Soluția

 

Sistemul Variovac Central Vacuum este ușor de instalat atât într-o locuință nouă, cât și într-una deja construită și combină toate avantajele de care este nevoie pentru a avea o casă curată și un mediu sănătos în care să trăiești: ușurință în utilizare; întreținere minimală și este un produs prietenos cu mediul înconjurător. Practic, dispui de toate aceste beneficii într-un singur sistem.

 

Având unitatea de alimentare amplasată departe de zonele locuibile din casă, sistemul Variovac Central Vacuum elimină praful și murdăria, fără a mai retransmite nimic înapoi în încăperi. Sistemul este unul silențios și este mai puternic decât un aspirator portabil și, prin urmare, preia mult mai multă murdărie, polen și praf, oferindu-ți în schimb un mediu mult mai curat și mai sănătos. Recipientul pentru praf (sacul colector) necesită golire doar de câteva ori pe an, iar întreg sistemul, practic, nu are nevoie de o întreținere specială.

 

Furtunul pentru aspiratorul central elimină nevoia utilizării unui sac colector greu sau pe aceea a unui cablu electric care poate crea o stare de pericol pentru utilizator, așa cum se întâmplă în cazul aspiratoarelor clasice.

 

Cum funcționează

 

Unitatea de alimentare este amplasată departe de zonele locuibile (în garaj, subsol, zona utilităților), rezultând un sistem aproape silențios.

 

O țeavă cu diametrul de 50 mm este conectată de la unitatea principală la un număr predeterminat de intrări amplasate strategic pe perete.

 

Sistemul  Central Vacuum se activează și se oprește automat atunci când furtunul este introdus și scos din fiecare intrare. Alternativ, comanda de pornire / oprire poate fi amplasată în zona de manipulare cu mână a furtunului, dacă este necesar.

 

Designul ergonomic al mânerului te ajută să manevrezi dispozitivul foarte ușor. O gamă largă de unelte și accesorii sunt disponibile  pentru a satisface toate cerințele de aspirare, acest echipament dispunând de perii speciale pentru aspirarea părului animalelor de companie, de diverse periuțe pentru aspirarea spațiilor chituite dintre plăcile de gresie sau dintre cele ale parchetului sau de perii speciale pentru mașină.

 

Tubulatura aspirator centralizat

 

Păstrează-ți furtunul cât mai scurt posibil și nu utiliza niciodată mai mult de 9 metri. Dacă este posibil, îți recomandăm să utilizezi maxim 7,5 metri de furtun. Cu cât furtunul este mai scurt, cu atât îți va fi mai ușor să îl utilizezi, în timp ce performanța de aspirare atinsă de acesta va fi mai ridicată.

 

Avantaje și dezavantaje pentru un aspirator central 

 

Oare de ce oamenii aleg să-și instaleze un sistem centrul de aspirare? Principalele beneficii sunt: 

 

Avantaje pentru un aspirator central

 

Calitatea curățeniei este mult îmbunătățită - este de 3-5 ori mai eficientă decât puterea de aspirare a unui aspirator cu alimentare la priză sau a unuia portabil;

 

Alternativa ideală pentru persoanele alergice - pentru că murdăria, praful și aerul sunt aspirate din cameră și apoi expulzate în exterior, în loc să fie filtrate și recirculate, ca în cazul aspiratoarelor tradiționale. În acest fel, orice fel de alergeni este îndepărtat; aspiratoarele clasice și cele de tip portabil filtrează aerul și apoi îl expulzează înapoi în cameră, astfel încât alergenii doar efectuează un proces de tranziție temporară, doar trecând prin filtru și înapoi în încăpere.

 

Curățare silențioasă - Deoarece unitatea de alimentare, care produce zgomotul, este montată în altă cameră, cum ar fi în subsol sau în garaj, se generează mult mai puțin zgomot în timpul operațiunilor de curățare. Acest beneficiu este ideal dacă oamenii se uită la televizor sau lucrează în timpul în care se face curat în cameră.

 

Ușor de folosit - Nu este nevoie să plimbi dintr-o încăpere în altă un aspirator portabil, care are o anumită greutate, alături de diversele dispozitive de aspirat. Tot ce trebuie să utilizezi în timpul acestei operațiuni este furtunul și atașamentul de aspirare.

 

Plus valoare - se presupune că locuințele în care este montat un sistem de aspirație de tip aspirator central se vând mai bine și mai repede (în cazul unui aspirator centralizat rehau prețul este foarte avantajos și reprezintă un plus pentru locuință); este util și suntem siguri că orice agent imobiliar care știe să vândă va pune accentul pe un astfel de accesoriu valoros pentru orice gospodărie!

 

Durabilitate în timp - Producătorii susțin că un aspirator central rezistă mult mai mult decât un dispozitiv portabil și că atunci când se uzează, piesele pot fi înlocuite cu maximă rapiditate.

 

Dezavantaje pentru un aspirator central

 

După cum probabil vei vedea, pot exista și unele probleme care ar putea să te determine să te gândești înainte de montarea unui aspirator central în locuința ta:

 

Instalarea - Într-un astfel de caz se poate spune că este vorba despre un proiect provocator, așa că este bine să ai lângă tine un instalator care să te ajute.

 

Costul- Va fi mai scump decât un aparat de aspirat portabil, dar în cazul unui sistem aspirare centralizată prețul se va amortiza în timp într-un mod excelent datorită fiabilității sporite și durabilității.

 

Blocaje - Pot fi frustrante, dar se întâmplă extrem de rar.

 

Pierderea unor obiecte mici - Deoarece aspirarea este mai puternică, poți trage pe furtun, în mod accidental, unele lucruri care nu ar trebui să ajungă în interiorul sistemului de aspirat! Dar, acestea pot fi, în general, recuperate din recipientul colector.

 

De ce să alegi aspiratoarecentrale24.ro?

 

Produsele pe care le comercializam îți oferă următoarele beneficii, care ne diferențiază de acele firme în ro pentru aspirație centralizată:

 

• Performanță de curățare excelentă;

 

• Performanță superioară înseamnă o curățare mai profundă decât aspiratoarele convenționale;

 

• Aerul aspirat de dispozitivul de curățare nu este expulzat în încăpere, ci este suflat în exterior;

 

• Chiar și cele mai mici particule de praf sunt eliminate, ceea ce reduce la maxim posibilitatea apariției unor alergii în cazul persoanelor care suferă de alergii la praf și ajută la crearea unui mediu mai sănătos în casă sau la locul de muncă;

 

• Reducerea nivelului de micro particule de praf este deosebit de benefică în special în cazul acelor locuințe în care se urmărește obținerea de economii la nivel de energie (cu ventilație de recuperare a căldurii), deoarece filtrele de aer rămân mai curate pentru mai mult timp;

 

• Filtrarea aerului este foarte eficientă;

 

• Nu este nevoie să urci scările din locuință cu dispozitivul de curățare după tine și nici nu este nevoie de cabluri electrice lungi ori de prelungitoare; tot ce ai nevoie este furtunul de aspirație, care este foarte ușor. Este un sistem ideal pentru orice persoană cu un nivel de mobilitate limitat;

 

• Operează într-un mod foarte silențios. Unitatea centrală a sistemului de aspirare este amplasată într-o pivniță sau într-un garaj, chiar și într-un dulap, într-o încăpere destinate utilităților sau sub casa scărilor;

 

• Inovator ... Economic .... Eficient ..... Fiabil ... Accesibil.

 

Componentele unui sistem de aspirare centralizat

 

Sistemul de aspirat central este compus, în principal, din următoarele elemente:

 

 • o unitate centrală care poate fi instalată într-o încăpere tehnică, în pivniță sau în garaj;

 

• un sistem de țevi, care este plasat în perete sau în tavanul fals;

 

• întrările, unde se conectează furtunul;

 

• și furtunul cu mai multe accesorii.

 

Toate formează un sistem unic care lucrează pentru tine.

Leave a Comment